Zakelijke Oplossingen – Intrapost
Welkom bij Intrapost
Volg ons op:
Menu
Close

Zakelijke oplossingen


Steeds meer bedrijven ervaren het gemak, de snelheid en de kostenbesparing die zij realiseren dankzij Intrapost. Een ontzorging van de totale postafhandeling waarin een hoog servicelevel, voordelige tarieven, flexibiliteit en kwaliteit centraal staan. Wij zijn Intrapost en postafhandeling is ons vak. Met ons totaalconcept richten wij ons op het collecteren, sorteren en bezorgen van alle post en pakketten. Van grote en kleine bedrijven. Dat doen wij niet alleen in Nederland, maar overal ter wereld. Bezorging van post kent voor ons geen grenzen en voor u alleen maar voordelen.

De oplossingen van Intrapost, hét postbedrijf voor de zakelijke markt.

GEMAK

Op een door u gewenst moment halen wij dagelijks uw post, pakketten en/of mailingen op. Uw post wordt door ons gesorteerd en gefrankeerd. Dat bespaart u werk en de kosten van een frankeermachine.

KWALITEIT

Onze vakbekwame medewerkers en technologisch hoogwaardige computergestuurde sorteermachines staan garant voor een hoog kwaliteitsniveau.

ONTZORGING

Al uw poststukken worden binnen de gewenste tijd bezorgd: 24 uur, 48 uur, 72 uur of langer. Aan u de keuze. Immers, niet alle post moet even snel bezorgd worden en daarmee kunt u op kosten besparen.

VOORDELIG

Wij werken tegen sterk concurrerende tarieven, die voor u voordeliger zijn. Verstuurt uw bedrijf, organisatie of instelling voor meer dan € 500,- porto per maand post? Dan biedt Intrapost verschillende oplossingen voor uw totale postafhandeling.

Wilt u persoonlijk geïnformeerd worden over onze oplossingen? We komen graag bij u langs.

Kom bij ons langs

Branches


MKB

Ieder bedrijf in de MKB sector dat maandelijks meer dan € 500 kwijt is aan portokosten is bij Intrapost goedkoper uit. Dat ervaren inmiddels al meer dan 1.500 bedrijven.

Meer informatie

Overheid

Meerdere gemeenten maar ook provincies maken voor hun postverzending gebruik van de diensten van Intrapost. Kenmerkend voor overheidsinstellingen.

Meer informatie

Onderwijs

Of het nu gaat om middelbare scholen, hbo instellingen of universiteiten… Intrapost biedt onderwijsinstellingen een uitgebreid servicepakket.

Meer informatie

Zorg

Niet alleen academische maar ook perifere ziekenhuizen en verzorgingsinstellingen hebben hun post volledig uitbesteed aan Intrapost.

Meer informatie

Financiële Dienstverlening

Voor banken en verzekeringsmaatschappijen is het van groot belang dat al hun post veilig bij de juiste cliënt aankomt. Vaak bevat deze post immers.

Meer informatie

Grafimedia

Direct mail bedrijven, drukkerijen of andere grafische dienstverleners… De grafimedia branche verstuurt dagelijks in opdracht van hun klanten grote.

Meer informatie