Over – Intrapost
Welkom bij Intrapost
Volg ons op:
Menu
Close

Over Intrapost


Het collecteren, sorteren en bezorgen van alle soorten zakelijke post is sinds onze oprichting in 1995 ons dagelijks werk. Met een team van vakbekwame medewerkers zorgen wij ervoor dat ieder poststuk en pakket snel en betrouwbaar wordt afgeleverd bij de klanten en relaties van onze klanten. In Nederland, maar uiteraard ook daarbuiten; waar ook ter wereld.

Wij staan voor kwaliteit!

Intrapost maakt gebruik van hoogwaardige machines met geavanceerde software die machinale postsortering mogelijk maakt. Hierbij worden unieke sorteercodes op de post aangebracht en sorteerslagen gemaakt voor een correcte postbezorging. In vergelijking met het handmatig sorteren zijn de foutmarges nihil. Ook is een koppeling op boekhoudkundige systemen mogelijk voor aansluiting tussen verwerking en facturatie.
Daarnaast is een traceerbaarheid tot op poststuk-niveau mogelijk. Van ieder poststuk wordt een foto gemaakt en per poststuk wordt geregistreerd hoe laat het verwerkt is. De klant kan kiezen door wie hij zijn post bezorgd wil hebben. In tegenstelling tot bijvoorbeeld PostNL en Sandd beschikt Intrapost over een postbezorging op onafhankelijke basis. Hierbij kan de klant -desgewenst samen met Intrapost- zijn keuze voor de uiteindelijke postbezorging baseren op efficiency, kostprijs, Social Return On Investment, MVO en kwaliteit van de verschillende postbezorgingstellingen.

OverOnsSorteer