Grafimedia

Direct mail bedrijven, drukkerijen of andere grafische dienstverleners.… de grafimedia branche verstuurt dagelijks in opdracht van hun klanten grote partijen post. Dit varieert van direct mailing tot aan magazines. Een aanvullende specialisatie van sommige grafimedia is transactiemail (salarisstroken of facturen).

Het verwerken van deze grotere hoeveelheden post gebeurt door een zelfstandige business unit genaamd SMARTPOST. Dit is dé specialist in het verwerken van grotere post- en pakketvolumes bestemd voor Nederland, Europa en zelfs wereldwijd. Voor haar werkzaamheden maakt SMARTPOST gebruik van de infrastructuur en faciliteiten van Intrapost.

Smartpost staat garant voor een hoge mate van service, kwaliteit en prijs. Daarbij staan de beste verzendoplossingen en scherpe portotarieven centraal. En dat met één missie: grafimedia en hun klanten de beste deal geven. Er kan gekozen worden voor verzending met een doorlooptijd van 24 uur, 48 uur, 72 uur of langer. De keuze is aan de klant. Moet u als direct mail bedrijf of als grafisch dienstverlener direct mail of transactiemail versturen met de beste bezorgkwaliteit en prijsprestatie? Smartpost doet het graag en goed!Back to Top