Branches – Intrapost
Welkom bij Intrapost
Volg ons op:
Menu
Close

Branches


Intrapost is gespecialiseerd in de postverwerking voor meerdere branches. Iedere branche heeft immers zijn eigen wensen en/of eisen die aan het verwerken en bezorgen van post gesteld worden. Intrapost heeft ruime kennis en ervaring met postverwerking voor:

MKB

Ieder bedrijf in de MKB sector dat maandelijks meer dan € 500 kwijt is aan portokosten is bij Intrapost goedkoper uit. Dat ervaren inmiddels al meer dan 1.500 bedrijven.

Meer informatie

Overheid

Meerdere gemeenten maar ook provincies maken voor hun postverzending gebruik van de diensten van Intrapost. Kenmerkend voor overheidsinstellingen.

Meer informatie

Onderwijs

Of het nu gaat om middelbare scholen, hbo-instellingen of universiteiten… Intrapost biedt onderwijsinstellingen een uitgebreid servicepakket.

Meer informatie

Zorg

Niet alleen academische maar ook perifere ziekenhuizen en verzorgingsinstellingen hebben hun post volledig uitbesteed aan Intrapost.

Meer informatie

Financiële Dienstverlening

Voor banken en verzekeringsmaatschappijen is het van groot belang dat al hun post veilig bij de juiste cliënt aankomt. Vaak bevat deze post immers.

Meer informatie

Grafimedia

Direct mail bedrijven, drukkerijen of andere grafische dienstverleners… De grafimedia branche verstuurt dagelijks in opdracht van hun klanten grote.

Meer informatie